Lejligheden

Feriebolig i Malaga

Lejligheden

Lejligheden er beliggende i den østlige del af Malaga i Cerrado de Calderon

Området er præget af blandet villa og lejlighedsbebyggelse i et udpræget lokalt spansk præget område. Det er et af Malagas mest eftertragtede boligkvarterer. Cerrado de Calderon har et centralt placeret torv med banker (pengeautomater), supermarked, bager, cafeer, restauranter og kiosk. Torvet ligger ca. 10 min.s gang fra lejligheden. Der er få minutters gang til den flotte palmebeplantede strandpromenade, der fører ind til Malaga (ca. 4 km), og tæt ved det livlige strandområde ved El Palo med gode bademuligheder og mange restauranter. El Palo er en livlig bydel med et godt lokalt marked for grøntsager, fisk, kød, ost mm. Der er gode busforbindelser direkte ind til Ramblaen i centrum af Malaga. I bil er der mulighed for hurtigt at komme på motorvejen, der fører rundt om Malaga med forbindelse til Algeciras, Granada og Almeria. Køreafstand med taxa til lufthavnen er ca. 15-20 min.

Lejligheden udlejes hele året rundt i hele uger. Udlejningsugen er normalt fra lørdag kl. 15.00 og indtil næstfølgende lørdag kl. 10.00

Der er tæpper/ sengetøj og håndklæder i lejligheden. Der er som udgangspunkt kun kaffe og the i køkkenet, som er til fri afbenyttelse. Brug imidlertid frit hvad der står på hylderne.

Der er fri adgang til pool og udendørs parkering i aflukket gård. El og varme/ kulde og vandforbrug er inkluderet i lejeprisen. Der findes en reception, der kan svare på forskellige spørgsmål. Rengøring efter ophold tager rengøringspersonalet sig af. Rygning og kæledyr er ikke tilladt.